STVV verloor vorige winter Schoofs, Edmilson én Dompé, wat nu met uitblinker Peeters? Manager Bormans geeft het antwoord

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
STVV verloor vorige winter Schoofs, Edmilson én Dompé, wat nu met uitblinker Peeters? Manager Bormans geeft het antwoord
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stef Peeters is dé uitblinker van de eerste seizoenshelft bij STVV. De interesse in de 24-jarige linkspoot die intussen zes assists gaf en drie keer scoorde groeit, maar manager Philippe Bormans stelt de Truiense fans gerust.

Vorige winter liet STVV sterkhouders Rob Schoofs, Junior Edmilson en Jean-Luc Dompé vertrekken. Waarna de ploeg als een kaartenhuisje in elkaar zakte. Dergelijk scenario ziet de manager van de Haspengouwers zich komende mercato niet afspelen.

"In voetbal is niets zeker, maar ik denk dat Peeters blijft", vertelt Bormans bij Voetbalkrant.com. "De financiële situatie is niet dezelfde als vorig jaar."

Het is niet de bedoeling dat er opnieuw een volksverhuizing komt

"Het jaar 2016 was sportief niet het beste van STVV. Daar moeten we terug aan werken. Dat kan alleen als je vertrouwen geeft aan de steunpilaren en de zwakke punten wegwerkt."

"Sommige jongens die niet spelen, kunnen vertrekken. En we zoeken enkele versterkingen die meteen inzetbaar zijn. Maar het is niet de bedoeling dat er opnieuw een volksverhuizing komt", besluit Bormans.

Dompé en Edmilson waren in het najaar van 2015 belangrijk voor STVV
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties