Conte maakt evaluatie over Batshuayi en komt tot deze beslissing

Redactie
| 1 reacties
Conte maakt evaluatie over Batshuayi en komt tot deze beslissing
Foto: © photonews

Michy Batshuayi zal vanavond aan de aftrap staan tegen Bournemouth. De Rode Duivel moest lang wachten op zijn kans bij Chelsea, maar krijgt die nu toch door de schorsing van Diego Costa. Ondanks zijn geringe speeltijd is Antonio Conte echter tevreden over hem.

Batshuayi was één van de duurste aankopen van Chelsea deze zomer. Hij kostte maar liefst 40 miljoen euro, maar wordt vooral gezien als wissel op de toekomst. Maar Conte steekt de lof voor de jonge aanvaller niet onder stoelen of banken. "Zijn instelling, zijn gedrag, is fantastisch. Hij wil constant beter worden”, zei hij op zijn persconferentie.

"We werken in technisch en tactisch opzicht veel met hem. Hij laat een enorme toewijding en arbeidsethos zien tijdens de training, enorm veel passie. Hij wil natuurlijk spelen, maar dat is niet makkelijk wanneer je Diego Costa voor je hebt. Diego doet het goed en maakt veel doelpunten, maar ik blijf herhalen dat het voor Michy belangrijk is om te blijven werken, om zich te blijven verbeteren. Ik ben ervan overtuigd dat zijn moment nog wel komt. Als ik besluit om Michy in de basis te zetten, dan doe ik dat omdat hij daar klaar voor is. Als hij hier is, dan komt dat omdat hij het verdient om hier te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties