Reactie Lokerse debutant onder de indruk: "Het niveau is hier echt hoog"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lokeren
| 4 reacties
Lokerse debutant onder de indruk: "Het niveau is hier echt hoog"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Ik ben enthousiast om hier te zijn", aldus Gary Martin. De nieuwe spits van Lokeren is één van de weinige Britse spelers die voor een overstap naar de Belgische competitie kiest. "Het niveau is echt goed, hier."

"Het is hoger dan ik gewend ben, maar ik heb altijd geweten dat ik de volgende stap kon zetten. De tegenstanders zijn hier moeilijker dan bij mijn vorige clubs, maar dat heb je nu eenmaal nodig om vooruitgang te boeken."

Nú al fan van België

"Ik versta eerlijk gezegd niet goed waarom niet meer Britse spelers voor deze competitie kiezen. Je hebt echt enkele topclubs hier en ik heb het erg naar mijn zin. Je hebt al die mooie steden: Brussel, Antwerpen, Brugge, Gent. Zelfs Lokeren waar ik zal wonen. Ook mijn vriendin is echt enthousiast om naar hier te komen", toont Martin zich een fan van België.

Hij verving Tom De Sutter tegen Gent. "Tom was fantastisch en draaide een goeie shift voorin", aldus Martin. "Hij was moe, dus was het mijn beurt. Het draait allemaal om het team, weet je. Niet om individuen. We hadden echt die match moeten winnen, maar die doelman was ongelooflijk goed."

Nummer 77? Ik wou hier niet tegen de schenen schoppen

Toch een kleine verrassing, Martin werd aangekondigd met rugnummer 77, maar kwam het veld op met nummer 18. "Er werd me verteld dat er geen nummers boven de vijftig toegelaten werden, dus wou ik ook niet meteen tegen de schenen schoppen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties