Martinez gelooft in verloren gewaande Rode Duivel: "Hij kan ons nog veel bijbrengen"

Martinez gelooft in verloren gewaande Rode Duivel: "Hij kan ons nog veel bijbrengen"
Foto: © Photonews

Adnan Januzaj krijgt dit seizoen zijn minuten bij Sunderland. Dit weekend gaf hij nog twee assists. Roberto Martinez houdt hem serieus in de gaten omdat hij over een "specifiek profiel" beschikt.

Tegen Crystal Palace smukte Januzaj - eindelijk - zijn statistieken wat op. "Het is een begenadigd voetballer en voor de selectie is hij iemand waar we nog grote verwachtingen van hebben. We hebben immers geen linkse poot die ook op rechts kan spelen. Er zijn niet veel linksvoetigen die zo creatief zijn. Met onze stijl van spelen, kan Januzaj belangrijk voor ons zijn", aldus Roberto Martinez bij Sky Sports.

Als hij de bal heeft, kan er altijd iets gebeuren

Roberto Martinez

De 22-jarige winger is dus niet afgeschreven. "Het is een type speler waarvan je weet dat als hij de bal heeft er altijd iets kan gebeuren", vervolgde Martinez. "Zijn talent is ongelooflijk, maar hij zit nu in een stadium van zijn carrière waarin hij moet spelen. Hij sukkelde wel met zijn regelmaat, maar nu heeft hij drie-vier matchen op rij gespeeld en hij begint een impact te hebben op de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties