'Guardiola laat zijn oog vallen op verrassend duo van Atlético Madrid'
Redactie
| 3 reacties

'Pep Guardiola laat zijn oog vallen op verrassend duo van Atlético Madrid'

'Guardiola laat zijn oog vallen op verrassend duo van Atlético Madrid'
Foto: © photonews

Manchester City staat sinds maandagavond opnieuw tweede in de Premier League. De titel lijkt hoe dan ook ver weg voor Pep Guardiola en zijn troepen. In het Etihad Stadium maken ze achter de schermen zelfs al werk van volgend seizoen.

Zo weet The Sun dat Guardiola er met het oog op de volgende jaargang in de Premier League verdedigende versterking bij wil. De Spaanse oefenmeester zou in zijn vaderland willen gaan shoppen en al exact weten wie hij wil.

De trainer van City zou zijn oog laten vallen hebben op Lucas Hernandez (21) én diens broer Theo (19). Centrale verdediger Lucas stak vorig seizoen de neus aan het venster bij Atlético, maar zat dit seizoen al vaak op de bank. Linksachter Theo timmert nog aan de weg naar de top. Hij wordt momenteel verhuurd aan reeksgenoot Alavés.

50 miljoen euro

Het is enigszins verrassend dat Guardiola de verdedigers op het oog heeft. Uiteindelijk hebben ze nog alles te bewijzen. Eén ding hebben de broers gemeen: ze staan te boek als een groot talent. Voor iets minder dan 50 miljoen euro zou Manchester City erin moeten slagen om hen weg te plukken bij Atlético.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties