'Nainggolan dicht bij toptransfer - er zijn al gesprekken geweest'

Redactie
| 0 reacties
'Nainggolan dicht bij toptransfer - er zijn al gesprekken geweest'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rode Duivel Radja Nainggolan wordt ook deze lente weer uitvoerig aan Chelsea gelinkt. En dus rest de vraag of het deze zomer dan toch tot een deal komt?

Het is elke mercato opnieuw hetzelfde liedje rondom Nainggolan. Telkens weer wordt hij gelinkt aan andere clubs, maar toch blijft hij vaak toch gewoon honkvast bij zijn oude club.

"Al tien jaar zijn er altijd geruchten, maar ik vertrok nog maar twee keer bij een club", liet hij ons afgelopen zomer al verstaan. Ook toen kwam Chelsea (en coach Conte) al nadrukkelijk aandringen, maar verkoos Nainggolan om te blijven bij AS Roma.

Bij de Romeinen mag hij doen wat hij wil, kan hij zich nu ook wat hoger op het veld uitleven én heeft hij heel wat opgebouwd. Snel verkassen (voor het geld) zal de Rode Duivel zeker niet doen, zo zit hij niet in elkaar.

En toch: als we The Daily Express mogen geloven is er al gesproken tussen Chelsea en de entourage van Nainggolan. De middenvelder gaat zeker geen clubs uitsluiten, maar of het effectief tot een overeenkomst zal komen? Koffiedik kijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties