Piqué en Real Madrid, daar gaan we weer: "Ik beschouw al hun spelers als mijn vrienden, maar de club... Wat wil je dat ik anders zeg?"

Redactie
| 78 reacties
Piqué en Real Madrid, daar gaan we weer: "Ik beschouw al hun spelers als mijn vrienden, maar de club... Wat wil je dat ik anders zeg?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gerard Piqué deinst er niet voor terug om zijn afgunst voor Real Madrid te ventileren. Dat kwam hem bij de Spaanse nationale ploeg al dikwijls vaak duur te staan.

Zijn voorliefde voor Barcelona en Catalonië zorgde in het verleden voor fluitconcerten wanneer hij het shirt van La Roja aantrok. Een steek richting Real is eveneens nooit veraf. Ook nu niet. Zo vindt de verdediger het bizar dat Lionel Messi en Neymar genoemd worden in een zaak omtrent belastingsfraude, maar dergelijke verhalen nooit de kop opsteken bij de Koninklijke.

"Ik houd niet van de bestuursmensen van Real en hoe de dingen zich daar afspelen. Maar het is er altijd zo geweest", laat Piqué optekenen in de Spaanse pers. "Ik zie telkens beschuldigingen opduiken over Messi en Neymar, maar nooit over Ronaldo. Ik beschouw de spelers va Real Madrid als mijn vrienden, maar de club... Dat is iets anders. Wat wil je dat ik er anders over zeg?"

Buitenspelgoal Real

Ook als de magistrale CL-zege tegen PSG ter sprake komt, kan Piqué zich niet bedwingen. "Men focust nu telkens weer op de fouten van de scheidsrechter, maar als Real Madrid de Champions League wint dankzij een buitenspelgoal van Sergio Ramos, hoor ik jullie niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties