Lukaku en Pogba kunnen het héél goed met elkaar vinden, spelen ze straks in dezelfde ploeg?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Lukaku en Pogba kunnen het héél goed met elkaar vinden, spelen ze straks in dezelfde ploeg?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku is al máánden een druk gesolliciteerd man. De Rode Duivel prijkt bovenaan het verlanglijstje van tal van Europese topclubs en het is nu al uitkijken naar wie er straks met de felbegeerde spits aan de haal zal gaan.

Manchester United is alvast een potentiële bestemming voor Lukaku. José Mourinho is met het oog op volgend seizoen al op zoek naar een extra spits – een type Lukaku zou welkom zijn. Zlatan Ibrahimovic wordt er met zijn 35 lentes niet jonger op, terwijl Marcus Rashford en Anthony Martial dikwijls als flankaanvaller worden uitgespeeld.

Lukaku en Pogba kunnen het héél goed met elkaar vinden

Dat Lukaku’s maatje Paul Pogba al bij Manchester United speelt, zorgt ervoor dat The Mancunians een streepje voor hebben op een pak andere clubs. Lukaku en Pogba kunnen het hartstikke goed met elkaar vinden. Dat ze dikwijls samen op vakantie gaan, is daar een mooi voorbeeld van.

En wees maar zeker dat ze er allebei al aan gedacht hebben dat ze volgend jaar zomaar samen zouden kunnen spelen bij Manchester United. Pogba zou zijn maatje met open armen verwelkomen op Old Trafford, maar de bal ligt natuurlijk in het kamp van Lukaku.

Lukaku beleefde dinsdagavond overigens negentig moeilijke minuten op het veld van Manchester United. Onze landgenoot moest in extremis vrede nemen met één punt, nadat hands van Ashley Williams resulteerde in een strafschopdoelpunt van Zlatan Ibrahimovic.

Big Rom ging tijdens de match in de clinch met zijn ploegmakker (bekijk de beelden hier) en deed achteraf nog eens zijn beklag over diezelfde Williams bij zijn maatje. Pogba en Lukaku die na een match verbroederen, het is een beeld dat we over een paar maanden misschien nog vaker zullen zien als ze in dezelfde ploeg spelen.

Of toch naar Chelsea?

Toch blijft het nog even afwachten tot na afloop van het huidige seizoen. Er zijn overigens ook voldoende kapers op de kust. Chelsea wordt misschien wel de grootste concurrent van Manchester United. En vergeet niet dat Lukaku altijd al een boontje heeft gehad voor The Blues.

Waar moet Romelu Lukaku volgend seizoen spelen?

46%
23%
15%
15%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties