Everton deed een geweldige deal volgens Martinez: "We braken alle gevestigde regels om hem naar de club te halen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 8 reacties
Everton deed een geweldige deal volgens Martinez: "We braken alle gevestigde regels om hem naar de club te halen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roberto Martinez is grote fan van Romelu Lukaku, dat heeft hij al laten blijken. Hij stond ook aan het roer bij Everton toen ze de Belg definitief tekenden voor 33 miljoen euro. Een

"In mijn ogen was hij zelfs meer waard. We wisten dat hij de speler zou worden die hij nu is. We braken alle gevestigde regels om hem naar de club te halen," geeft bondscoach en voormalig Everton-coach Martinez toe. Indien hij deze zomer vertrekt naar een grotere club zal de club ook nog serieuze winst maken op hun sterspeler.

"Zijn waarde is intussen verdubbeld of zelfs verdriedubbeld," zei Martinez. Transfermarkt schat de Rode Duivel op 50 miljoen euro marktwaarde, maar de transferprijs zal hoogstwaarschijnlijk wel degelijk een pak hoger liggen.

Should I stay or should I go?

"Het is moeilijk te zeggen of Everton hem zal kunnen houden. Maar het is belangrijk dat ze hem laten gaan volgens hun eigen voorwaarden," zei Martinez nog. Lukaku is van echte goudwaarde voor Everton: dit seizoen maakte hij al 22 goals in 31 wedstrijden, in zijn hele loopbaan bij Everton zit hij aan 83 doelpunten in 158 wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties