Guillaume Gillet zegt overduidelijk 'neen' tegen Standard, maar koppelt zijn toekomst wel aan... voormalig aanvoerder van de Rouches
Redactie
| 6 reacties

Guillaume Gillet koppelt zijn toekomst aan zijn coach

Guillaume Gillet zegt overduidelijk 'neen' tegen Standard, maar koppelt zijn toekomst wel aan... voormalig aanvoerder van de Rouches

Guillaume Gillet liet donderdag duidelijk verstaan wat hij over een transfer naar Standard denkt. Een verhuis naar Sclessin is uitgesloten, maar waar ligt zijn toekomst dan wel?

Verschillende scenario's liggen immers op tafel, vertelde zijn manager woensdag nog in gesprek met Voetbalkrant.com. (Lees er hier meer over) "Ik verkies om eerst aan tafel te gaan zitten met Nantes, want ik lig hier slechts één jaar meer onder contract", aldus de aanvoerder bij 20 Minutes.

Vier maanden intensief samenwerken

Een belangrijke factor is ook de aanwezigheid zijn van coach Sergio Conceiçao. "Dat is een van de criteria", geeft Gillet toe. "Zijn toekomst zal mogelijk ook de mijne bepalen. In vier maanden tijd heb ik hem goed leren kennen en ook weten waarderen."

"Ik durf te zeggen dat hij de coach is met wie ik het best opschiet op training en tijdens matchen. Ik houd van zijn aanpak, zijn manier van doen. Voor mij is het dus van levensgroot belang wat de coach zal doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties