Courtois en Hazard naar Real Madrid? Dit denkt bondscoach Martinez erover

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 6 reacties
Courtois en Hazard naar Real Madrid? Dit denkt bondscoach Martinez erover
Foto: © Photonews

De geruchten gaan goed rond dat Thibaut Courtois en Eden Hazard gegeerd zijn bij Real Madrid. Als deze transfers er deze zomer zouden komen, hebben ze alvast de goedkeuring van bondscoach Roberto Martinez.

In de studio van Proximus 11 werd de coach van de Rode Duivels gevraagd naar zijn oordeel over de interesse van De Koninklijke. Voor allebei zou het een uitstekende keuze zijn, meent hij.

"Kijk eens wat Eden Hazard als gedaan heeft bij Chelsea, hij pakte ook een titel. Hij ging wel even door een moeilijke periode, maar kwam nog sterker terug. Hazard is waarschijnlijk het belangrijkste element in het project van Antonio Conte. Indrukwekkend," vond Martinez.

Over Courtois vroeg hij zich af of zijn verleden bij de rivaal meespeelt. "Zou het moeilijk zijn om naar Real Madrid te gaan aangezien Courtois al voor Atlético Madrid speelde? Er zijn er nog die dat al gedaan hebben," zei de bondscoach.

"Ik denk dat zoiets moeilijker ligt voor een Spanjaard. Maar vergeet niet dat hij toen werd verhuurd door Chelsea, het was een deel zijn opleiding. Nu zit hij in een andere situatie. Thibaut is een naam die vandaag in het boekje van elke scout staat," besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties