Ryan Giggs doet oproep aan Mourinho om beste speler van concurrent te kopen

Ryan Giggs doet oproep aan Mourinho om beste speler van concurrent te kopen
Foto: © photonews

Manchester United zal voor volgend seizoen grote veranderingen ondergaan. José Mourinho gaat met een welgevulde beurs de transfermarkt oplopen en proberen te halen wat hij nodig heeft, ten koste van alles. Ryan Giggs meent dat hij eens bij de concurrentie moet gaan kijken.

Giggs ziet immers dat United voor volgend seizoen zeker een spits nodig heeft. "We weten niet wat er met Rooney gaat gebeuren, Ibrahimovic is zeker een jaar uit... "Alexis Sanchez zou een goeie versterking zijn", zei hij over de Chileense aanvaller/flankspeler. "Maar ik denk dat hij vier of vijf spelers moet gaan halen."

United werd al gelinkt aan Romelu Lukaku, Andrea Belotti en Antoine Griezmann, maar Giggs denkt dus dat Mourinho het dichter bij huis moet gaan zoeken. Sanchez begint volgend seizoen aan zijn laatste contractjaar bij Arsenal en The Gunners zijn er tot nu toe niet in geslaagd om hem een contractverlening te laten tekenen. Indien dat niet gebeurt, is Arsène Wenger wel verplicht hem deze zomer te verkopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties