Nainggolan krijgt serieuze waarschuwing van bondscoach (en zal zich best wat inhouden)

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Tubeke
| 13 reacties
Nainggolan krijgt serieuze waarschuwing van bondscoach (en zal zich best wat inhouden)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De meest heikele vraag die Roberto Martinez moest beantwoorden, ging alweer over Radja Nainggolan. De middenvelder kreeg na zijn vorige selectie heel wat kritiek over zich heen omwille van een aanvaring met de politie. Martinez zijn uitleg had wel wat tegenstrijdigheden.

Nainggolan werd na de wedstrijd tegen Griekenland dronken betrapt achter het stuur van een stilstaande wagen, drie dagen voor de match tegen Rusland. Onderzoek van de KBVB wees uit dat hij niet reed. "De Bond heeft het geval onderzocht en is tot de conclusie gekomen dat Radja geen fouten maakte", aldus Martinez. "Ik zag dus geen reden om hem niet op te roepen."

Regels!

Maar hij zond wel een serieuze waarschuwing uit. "We nemen dit wel serieus, want de spelers zijn tijdens interlandbreaks ambassadeurs van hun land, ook in hun vrije tijd. De regels zijn duidelijk, maar ik zal ze wel nog eens herhalen."

"We gaan de spelers er nog eens op drukken dat ze belangrijk zijn voor het imago van het land, maar ook als voorbeeld dienen voor heel wat jonge voetballers", besloot Martinez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties