Reactie Snikkende Heynen erg aangedaan: "Het is z贸 spijtig... Wat een klotegevoel"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oostende
| 48 reacties
Snikkende Heynen erg aangedaan: "Het is z贸 spijtig... Wat een klotegevoel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk greep na een uitzonderlijk lang seizoen uiteindelijk nipt naast een Europees ticket. Op het veld van KV Oostende ging de ploeg van Albert Stuivenberg met 3-1 onderuit. Bryan Heynen, een kind van de club, was achteraf erg aangedaan.

“Wat een klotegevoel”, stak een werkelijk snikkende Heynen na de match van wal. “Iedereen heeft gezien wat we dit jaar verwezenlijkt hebben in Europa. We wilden dat volgend seizoen graag herhalen, maar het zal jammer genoeg niet lukken.”

“Het is zó spijtig dat we naast het Europese ticket hebben gegrepen. Het was moeilijk om ruimtes te vinden, want Oostende zakte fel terug. Die twee tegendoelpunten snel na elkaar kwamen hard aan. Daar konden we niet mee omgaan.”

65 matchen

Excuses zoekt Heynen niet, al beseft de jonge middenvelder wel dat het een zwaar en slopend seizoen is geweest. “We hebben 65 wedstrijden gespeeld dit seizoen, hé. Maar ik weet niet of het iets met frisheid te maken heeft, dat we verloren van Oostende. Dat zit volgens mij toch vooral in het hoofd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties