Het allerbelangrijkste? Rode Duivels verwennen talrijk opgekomen fans

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Brussel
| 0 reacties
Het allerbelangrijkste? Rode Duivels verwennen talrijk opgekomen fans
Foto: © photonews

De Rode Duivel bereiden zich voor op de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Estland, maar eerst staat alles in het teken van verwennerij van de fans. Op zaterdag met een open training, op maandag met een oefenduel tegen Tsjechië.

De zaak rond de WK-premies en portretrechten hangt dan misschien wel als een schaduw over de nationale ploeg heen, maar de supporters van de Rode Duivels? Die willen vooral leuk en goed voetbal zien.

Op de fandag - inclusief open training - werden ze alvast verwend. Hun helden van dichtbij kunnen zien en aanmoedigen? Het bracht enkele duizenden fans op de been.

Duivels, Flames, De Deaf Devils, De Blind Devils en ook het team voor geamputeerden? Ze werden allemaal met de nodige egards ontvangen door de fans. De applausmeter werd vooral bij Mertens, De Bruyne, Courtois, Hazard, Kompany en Nainggolan gebroken.

Divock Origi hield zich individueel bezig, maar stoomt zich in alle rust klaar. Laurent Ciman en Axel Witsel zijn nog niet bij de groep vanwege verplichtingen met hun Canadese en Chinese club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties