Boeckx, Leye, Vanaken, Scholz, Dejaegere en de rest: Wat doen de spelers uit de Pro League op vakantie?

Yannick Lambrecht Simon Hamoir
Yannick Lambrecht en Simon Hamoir
| 8 reacties
Boeckx, Leye, Vanaken, Scholz, Dejaegere en de rest: Wat doen de spelers uit de Pro League op vakantie?
Foto: © SC

Ibiza, Bali, Brazilië, Spanje, Griekenland en zelfs... Ijsland. De Rode Duivels moeten nog even wachten, maar de meeste spelers uit de Pro League genieten al volop van hun vakantie. We maken aan de hand van Instagram een reisje rond de wereld.

Anderlecht

Frank Boeckx had, net als Laurent Depoitre en Gertjan Martens, wel zin in een feestje op Ibiza. Dennis Appiah verkoos Punta Cana in de Dominicaanse Republiek.

Club Brugge

Hans Vanaken maakt van zijn vrije tijd gebruik om te citytrippen in New York, Jelle Vossen zoekt de zon op in Marbella. Lior Refaelov keert terug naar zijn geboorteland Israël.

Standard

Terwijl Edmilson op een Braziliaans strand ligt te zonnen, gaat Alexander Scholz liever bibberen in een tentje in de Ijslandse sneeuw. Benito Raman brengt een bezoekje aan Barcelona.

Charleroi

De Carolo's genieten ook van hun vakantie. Damien Marcq koos voor een klassieke bestemming als Corsica, Chris Bedia ging wat verder naar Indonesië en Hamdi Harbaoui keerde terug naar Tunesië.

Dejaegere, Naessens, Leye, Martens...

Brecht Dejaegere trok met zijn vriendin naar de Verenigde Staten. In San Francisco zijn ze naar de NBA Finals tussen de Warriors en de Cavaliers gaan kijken, het moet dus niet altijd voetbal zijn. Jens Naessens is naar Griekenland, niet ver van zijn kapitein Mbaye Leye in Kreta.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties