Lierse wil kern afslanken, deze drie moeten al weg (en eentje die onder voorwaarden mag terugkeren)

Redactie
| 1 reacties
Lierse wil kern afslanken, deze drie moeten al weg (en eentje die onder voorwaarden mag terugkeren)
Foto: © photonews

Lierse is ook aan de voorbereiding begonnen. De Pallieters haalden vier versterkingen en zagen Manuel Benson al vertrekken. De prioriteit nu is echter eerst om de kern af te slanken.

Met Pierre Bourdin (Cercle Brugge) en Tim Hall (SV Elversberg), Mégan Laurent (Tubeke) en Ivan Yagan (Cercle Brugge) is Lierse voorlopig klaar met zijn huiswerk. "Dient zich een opportuniteit aan, dan zullen we die zeker grijpen", bevestigt manager Roel Rymen in GvA.

"Maar voorlopig is onze eerste bekommernis om de kern af te slanken. Jongens als Poelmans, Sabaouni of Kwateng moeten een nieuw onderkomen zoeken. Aan inkomende transfers denken we voorlopig niet. Neen, ook Eti Velikonja niet. We volgen de piste, maar hij ligt vast bij zijn huidige ploeg."

Zizo

Zizo keert dan weer terug van zijn uitleenbeurt. "Zizo heeft nog één jaar contract. Met hem zitten we deze week rond de tafel om zijn toekomst te bespreken. Ofwel tekent hij bij, ofwel kijkt hij uit naar een alternatief. Ik heb hem de voorbije weken al een paar keer aan de lijn gehad en ik denk dat hij wel oren heeft naar een verlengd verblijf op het Lisp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties