Oproep aan Anderlecht-bestuur: "Ik voelde me er gelukkig, maar ik heb het niet in eigen hand" en "Dan blijf ik gewoon"

Oproep aan Anderlecht-bestuur: "Ik voelde me er gelukkig, maar ik heb het niet in eigen hand" en "Dan blijf ik gewoon"

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Davy Roef is één van de drie doelmannen die mee op stage ging met Anderlecht naar Oostenrijk. Maar hij verwacht niet dat hij bij Anderlecht zal blijven. Of misschien wel, als paars-wit geen water bij de wijn wil doen.

Roef is teruggekeerd als een andere doelman. Zowel qua communiceren als qua techniek heeft hij stappen vooruit gezet. En dat heeft hij te danken aan één man in Spanje. "Manu Sotelo was één van de redenen waarom ik naar Depor kwam", geeft Roef aan bij La Voz de Galicië. "Iedereen vertelde me dat hij een geweldige keeperstrainer was. Vanaf de eerste training voelde ik me op mijn gemak en ik ben enorm verbeterd dankzij hem."

Roef zou er een geweldige tijd beleven, ondanks dat hij slechts één keer speelde. "Ik voelde me er thuis en was er gelukkig. En nu? Anderlecht zijn wil is wet. Ze vroegen me wat ik wou en ik zei dat ik liever wilde vertrekken. Maar ze willen me niet verkopen, maar wel weer uitlenen. Als ik niets vind, dan blijf ik gewoon."

Zoals we eerder al schreven dus... "In Spanje ligt het een beetje stil op dit moment, maar ik denk wel dat Depor geïnteresseerd is. Maar het ligt niet alleen in mijn handen..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties