Standard leeft opnieuw: "De 'fighting spirit' is terug"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 9 reacties
Standard leeft opnieuw: "De 'fighting spirit' is terug"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Orlando Sa was de auteur van het eerste doelpunt van de Rouches in het nieuwe seizoen. De topschutter van Standard van vorig seizoen miste wel nog een dot van een kans om de zege tegen KV Mechelen binnen te halen. Achteraf was hij ook niet tevreden over de prestatie van de scheidsrechter.

Sa profiteerde optimaal van een blunder van Seth De Witte, maar liet nog in de eerste helft na om de score te verdubbelen na geklungel van Rob Schoofs. "Het was een goede wedstrijd voor de fans", zei de Portugees. "Het was fifty-fifty voor beide teams, maar ik ben vooral niet tevreden over de prestatie van de scheidsrechter. Hij floot de kleine details altijd in ons nadeel."

"We hebben nog enkele goede kansen gecreëerd en hadden ook nog de mogelijkheid om een tweede keer te scoren. Dat gebeurde jammer genoeg niet. Maar de komende dagen en weken zal het alleen maar beter gaan."

Volgende week Genk

Ricardo Sa Pinto - tevens een landgenoot van Sa - bracht opnieuw vechtlust en strijd in de ploeg van de Luikenaars. "De 'fighting spirit' is terug", bevestigde de Standard-aanvaller. "Volgende week moeten we er alles aan doen om de match tegen Genk te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties