Ronaldo is het allemaal beu en dropt zware hint richting Engelse clubs

Ronaldo is het allemaal beu en dropt zware hint richting Engelse clubs
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Krijgen we de tweede megatransfer van de zomer? Cristiano Ronaldo heeft er alvast een stevige hint naar gegeven. De Portugese superster staat momenteel terecht voor belastingsontduiking in Spanje. En dat is hij bijzonder beu...

Ronaldo sprak in de rechtzaal de woorden: "In Engeland had ik deze problemen nooit. Daarom wil ik terug naar Engeland." En ja, nu zullen er in Engeland wel snel enkele clubs eens gaan informeren. Ronaldo had nochtans gezegd dat hij in Spanje wilde blijven, maar blijkbaar is hij alle commotie zwaar beu.

"Ik heb altijd mijn belastingen betaald. Altijd. In Engeland én in Spanje. Ik heb altijd betaald. Ik kan namelijk niets geheim houden, ik ben een open boek. Typ mijn naam maar eens in op Google: je ziet alles. Forbes weet zelfs al mijn inkomsten."

Het enige wat ik kan, is goed voetballen

Ronaldo laat zijn geldzaken aan andere mensen over. "Ik ging maar tot mijn zesde naar school. Het enige wat ik kan, is goed voetballen. Als mijn adviseurs zeggen dat iets goed is, dan geloof ik ze. Ik betaal, want ik wil eerlijk zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties