Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties

Charleroi en Waasland-Beveren sterk vertegenwoordigd in ons Team!

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

In week twee kregen we opnieuw enkele stevige prestaties én heel wat doelpunten, vooral in de Waalse confrontatie tussen Moeskroen en Charleroi zagen we spektakel.

Doel

De arme Davino Verhulst staat deze week in ons team. Hij ging met Lokeren opnieuw de boot in, maar dat ligt aan die tien krabbers voor hem en vooral niet aan de doelman zelf.

Verdediging

Francis wie? Dat is wellicht het antwoord als je in Charleroi dezer dagen naar N'Ganga vraagt. Nurio Fortuna speelt immers geweldig op de linksback en lag aan de basis van twee goals.

Centraal stond de verdediging van Antwerp opnieuw als een huis, al lag dat deze keer vooral aan Arslanagic. Hij krijgt Spajic naast zich, die drie doelpunten van Oostende voorkwam. Op rechts tekende Jans voor een knappe assist.

Middenveld

Hannes Van der Bruggen was bij KV Kortrijk de regisseur. Van onze man in het stadion hoorden we dat hij speelde zoals 'Kums in zijn periode bij Gent.' Veel lof, knappe match.

Mpoku was dan weer dé draaischijf bij Standard. De teruggekeerde verloren zoon knalde ook de winnende treffer tegen de Genkse netten. Morioka speelde met z'n maatje Ampomah KV Mechelen bij wijlen helemaal zoek. Geslaagde recordtransfer.

Aanval

Rest nog een indrukwekkende drietand voorin. David Pollet toonde dat hij wél kan voetballen en gaf de criticasters lik op stuk. Dennis sleepte een matig Club Brugge over de streep tegen Eupen en Lukebakio wervelde, ook al bij Charleroi.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties