Als Boskamp het zegt, en dan nog over speler van Real Madrid: "Ik volg hem allang. Niet normaal die gozer"
Redactie
| 3 reacties

Als Johan Boskamp het zegt, en dan nog over speler van Real Madrid: "Ik volg hem allang. Niet normaal die gozer"

Als Boskamp het zegt, en dan nog over speler van Real Madrid: "Ik volg hem allang. Niet normaal die gozer"
Foto: © photonews

Real Madrid begon foutloos aan het nieuwe seizoen. De ploeg van Zinédine Zidane veroverde achtereenvolgens de Europese en Spaanse Supercup. Analist én Barcelona-liefhebber Johan Boskamp zag Real aan het werk en is onder de indruk van één speler in het bijzonder.

Marco Asensio maakte ze zowel thuis als uit een heerlijk doelpunt tegen Barcelona. De jonge Spanjaard maakte indruk, ook op Boskamp. “Niet normaal die gozer. Hij schoot ze met z’n linker twee keer staalhard binnen – die tweede vanuit stand”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Ik volg Asensio allang”

Johan Boskamp

“Ik volg hem allang”, gaat Boskamp verder. “Zeker sinds ik in de krant las dat zijn mama een Rotterdamse was. Ze is overleden, maar hij komt nog wel vaak bij z’n oma op bezoek. Ja, die had ik graag bij Feyenoord zien spelen.”

“Maar ik las dat Asensio voor 80 miljoen weg kan – dat zal z’n makelaar wel naar buiten hebben gebracht. Een appel en een ei, als je de prijzen tegenwoordig ziet. Al zie ik eerder Benzema, Bale of Ronaldo nog vertrekken. Met die rechtszaak liep Ronaldo toch weer te zeiken dat hij weg wou. Je weet nooit”, besluit Boskamp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties