Droomgroep voor Zulte Waregem? De fauw nog niet blij: "Nee, liever ploegen uit deze landen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt en Redactie vanuit Waregem
| 1 reacties
Droomgroep voor Zulte Waregem? De fauw nog niet blij: "Nee, liever ploegen uit deze landen"

Zulte Waregem is in een sportief zware, maar wel mooie groep terechtgekomen. Met Lazio en Nice krijgen ze een paar wereldsterren op bezoek. Davy De fauw had het echter liever nog iets anders gezien.

De fauw had immers andere bestemming in zijn hoofd. "Een droomloting? Nee, voor mij had het Engeland of Milan mogen zijn. Maar veel fans zijn er wel enorm blij mee. Lazio is een mooie club en Nice zag ik onlangs twee keer bezig. Ze spelen misschien wel het mooiste voetbal van Frankrijk. Ik had liever geen Nederlandse ploeg. Het is te dichtbij en ik heb er tien jaar gespeeld. Ik ken er alles al. En het zal met de bus te doen zijn. Ik vind het wel leuk om te vliegen."

Maar ziet hij kansen? "Moeilijk te zeggen. We willen ons tonen in Europa, hopelijk met veel punten. We willen natuurlijk doorgaan en alles eruit halen. Met deze jonge, gretige groep zie ik ons wel iets halen. Maar schiet ons ook niet af bij een 0 op 9."

Geen extra druk omdat de grotere clubs het lieten afweten

Met Balotelli en Jordan Lukaku komen er wel een paar leuke namen afgezakt. "Dat is tof dat die hier op bezoek komen. Het is niet omdat de grotere clubs het lieten afweten dat wij extra durk voelen. We willen wel de coëfficiënt zo hoog mogelijk houden, maar vooral reclame maken en ervan genieten", besloot De fauw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties