Hein Vanhaezebrouck is duidelijk: "Bij mij is het nog níet op, ik voel dat bij de spelers ook niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 5 reacties
Hein Vanhaezebrouck is duidelijk: "Bij mij is het nog níet op, ik voel dat bij de spelers ook niet"
Foto: © photonews

AA Gent bevindt zich momenteel in zwaar weer. De Buffalo's misten met een één op twaalf hun start helemaal en er verschenen in de media onheilspellende berichten. Vanhaezebrouck en de spelersgroep zouden op elkaar uitgekeken zijn.

Dat counterde de Gentse oefenmeester meteen. "Voor mij is het nog niet op, helemaal niet. Ik werk meer dan ooit tevoren. Ik heb bovendien ook het gevoel niet dat het van de andere kant op is."

"We hebben een gesprek gehad, dat is iets dat zich opdringt in zo'n situatie. Zeker wanneer er gerefereerd wordt naar de verhouding tussen spelers en coach, is het normaal dat je gaat praten."

Teametentje voor Anderlecht

De spelers gingen ook samen eten, maar daar was de coach niet aanwezig. Hij geeft aan dat niet alle methodes drastisch veranderd werden.

"Grote zaken zijn er niet veranderd. Als je dat doet, is het het teken dat er iets fout zit, we gaan verder op de weg die we ingeslagen zijn, uiteraard heeft het meer tijd gekost om die internationals en geblesseerden helemaal fit te krijgen."

Bekijk hieronder de reactie van Hein Vanhaezebrouck. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties