Deze speler keert na zes jaren afwezigheid terug bij Oranje: "Wil de mensen het tegendeel bewijzen"
Redactie
| 0 reacties

Besiktas-aanvaller Ryan Babel maakte een goede indruk op Dick Advocaat en keert na zes jaar terug bij Oranje

Deze speler keert na zes jaren afwezigheid terug bij Oranje: "Wil de mensen het tegendeel bewijzen"

Ryan Babel is nog maar 30 jaar maar heeft al heel wat clubs versleten. Bij zijn huidige club Beşiktaş doet hij het niet onaardig, wat hem uiteindelijk ook een selectie opleverde bij Oranje.

Babel debuteerde in het Nederlands elftal in 2005 en keert nu, na zes jaar afwezigheid, terug bij Oranje. De aanvaller van het Turkse Beşiktaş heeft er heel wat omzwermingen bij verschillende clubs opzitten de voorbije jaren. Hij ging zelfs even zijn geluk proeven bij Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten.

Het is dan ook verrassend dat Babel nu weer zijn opwachting maakt in het Nederlands elftal. "Ik zie veel nieuwe gezichten, maar het is leuk om er weer bij te zijn. Het is een uitdaging voor mij en ik heb er zin in", aldus de aanvaller.

Babel weet wel dat hij moet afrekenen met enekel sceptici. "Veel mensen hebben nog een beeld van mij uit het verleden en denken dat ik een bepaald niveau niet meer kan halen, dat mijn carrière al voorbij is eigenlijk. Het is nu aan mij om deze mensen van het tegendeel te bewijzen."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties