Dé held van Beerschot-Wilrijk na belangrijke treffer: "Juiste moment om te scoren"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 7 reacties
Dé held van Beerschot-Wilrijk na belangrijke treffer: "Juiste moment om te scoren"
Foto: © jan mees

Beerschot-Wilrijk trekt met een bonus van vijf punten op eerste achtervolger OHL naar de belangrijke thuismatch tegen Cercle Brugge. Het mag daarvoor aanvaller Fessou Placca dankbaar zijn. Hij zorgde in de slotminuten voor de overwinning tegen hekkensluiter Tubeke.

"Het was een moeilijke match, want de opponent maakte het ons erg lastig", zei de Togolese aanvaller na de match. "We probeerden oplossingen te vinden, maar dat lukte ons niet. We hebben voor elke bal gevochten en dat heeft geloond op het einde. De drie punten zijn het belangrijkste."

"Mijn doelpunt? Het was het juiste moment om te scoren. Mijn vijfde goal voor de club. Het is altijd mooi om op deze manier te scoren", zegt Placca. Zaterdag wacht de confrontatie met nummer drie Cercle Brugge. Misschien wel de belangrijkste match van de eerste periode.

'Iedereen wil promoveren'

Indien Beerschot-Wirlijk wint, is Cercle uitgeteld voor de eerste periodetitel. "Alle wedstrijden zijn belangrijk, want iedereen in deze reeks wil promoveren. We moeten deze vechtspirit elke wedstrijd tonen. Cercle zal opnieuw een zware dobber worden, maar we zullen opnieuw het spel proberen te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties