OHL voor het eerst leider in 1B, maar dit had Koen Persoons over de commotie in de slotfase te zeggen

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 6 reacties
OHL voor het eerst leider in 1B, maar dit had Koen Persoons over de commotie in de slotfase te zeggen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eén fase bleef na de 1-2 overwinning van OHL op het veld van Tubeke nazinderen. Ging de bal van Schuster over de lijn of niet? Ook Koen Persoons bleef het antwoord schuldig.

"Het kan dat die bal binnen was", aldus de ex-middenvelder van Lokeren en Mechelen na afloop. "We gingen met twee naar de bal. Het zou kunnen dat de bal over de lijn ging. De beelden zouden dat moeten kunnen bevestigen, maar daar hebben we ook nog geen uitsluitsel over. Dat is misschien het geluk dat we momenteel aan onze zijde hebben."

'Mooi was het niet'

OHL proeft zo voor het eerst dit seizoen van de leiderspositie in 1B. "Mooi was het niet, maar we zijn heel blij dat we hier met drie punten naar huis gaan. Een gelijkspel was een terechte uitslag geweest", aldus een eerlijke Persoons.

De Leuvenaars kunnen zo de uitslagen van de concurrentie afwachten. "Het is altijd plezant als je als eerste speelt en je wedstrijd wint. Dan zet je alle andere ploegen onder druk en is het veel plezanter om naar die wedstrijden te kijken. Maar we moeten vooral naar onszelf kijken. Als we zelf de drie punten pakken, is elk ander puntenverlies mooi meegenomen", besluit Persoons.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties