Bayern-ster blijft mopperen: "Ik wil ook wel eens rusten"

Maarten Cattaert
| 1 reacties
Bayern-ster blijft mopperen: "Ik wil ook wel eens rusten"
Foto: © Photonews

Bayern München versloeg gisteren RB Leipzig met 2-0. Door de zege en het verlies van Borussia Dortmund staat der Rekordmeister weer op kop. Puntaanvaller Robert Lewandowski is ondanks alles niet tevreden.

De Poolse spits bracht de verlossing met de beslissende tweede treffer. Daarbij raakte hij licht geblesseerd, waardoor hij uit voorzorg naar de kant hinkte. Lewandowski uitte in september al zijn ongenoegen over het transferbeleid van zijn club, en herhaalde na de wedstrijd tegen RB Leipzig dat kunstje.

"Dit seizoen is erg zwaar voor mij. Ik heb zowel bij Bayern als bij de nationale ploeg om de drie dagen gespeeld vanaf de eerste minuut. Niemand kan elke wedstrijd een heel seizoen lang negentig minuten spelen. Op het moment hebben we geen back-up op mijn positie", doet hij zijn relaas tegen BILD.

"Ik speel altijd. Ik wil ook wel eens aan mijn rust toekomen", besluit de 91-voudig Poolse international. Sportief directeur Salihamidzic verzekerde de Duitse krant dat de club zeker op zoek zal gaan naar een tweede spits de komende transferperiode.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties