Lierse-speler Pierre Bourdin baalt na de nederlaag tegen OH Leuven: "Zeker de mogelijkheden gehad om hier iets te komen rapen"

Ian De Coster
| 2 reacties
Lierse-speler Pierre Bourdin baalt na de nederlaag tegen OH Leuven: "Zeker de mogelijkheden gehad om hier iets te komen rapen"
Foto: © photonews

Lierse ging nipt onderuit op het veld van OH Leuven met 2-1. Verdediger Pierre Bourdin baalde na afloop, want volgens hem heeft zijn team zeker de mogelijkheden gehad om deze nederlaag te vermijden.

"In de eerste helft liep het niet goed bij ons en kwamen we overal te laat. Bij de rust was er een tactische wijziging waardoor we beter gingen spelen, maar uiteindelijk kwam de aansluitingstreffer te laat. Dat is jammer, want er waren zeker mogelijkheden om hier iets te komen rapen", klinkt het bij Bourdin.

"De doelpunten van hen vielen na een voorzet en een hoekschop en het is niet de eerste keer dat we op die manier doelpunten tegenkrijgen", gaat de speler van Lierse verder. "Daar moeten we echt aan gaan werken, want dat zijn eigenlijk geen echte kansen en we maken het onszelf moeilijk zo."

"We hadden een heel goede reeks neergezet, maar dat heeft toch wel veel energie gevergd blijkbaar. Ik merk dat de vermoeidheid wat begint te spelen en ik denk dat iedereen nood heeft aan vakantie om even alles los te kunnen laten en de batterijen terug op te laden", aldus Bourdin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties