Ook Mohamed Messoudi zet zich in voor De Warmste Week: Unieke galamatch met De Beule, Verhoeven, Verbist en co.

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Ook Mohamed Messoudi zet zich in voor De Warmste Week: Unieke galamatch met De Beule, Verhoeven, Verbist en co.
Foto: © photonews

Mohamed Messoudi zet zich als peter al enkele jaren in voor de Soccer Trophy in Antwerpen. Dit jaar doet hij samen met Karim Bachar iets extra's voor De Warmste Week. Ze trommelden elk hun vrienden op voor een niet te missen match ten voordele van G-Sport.

"Het is de eerste keer dat we dit organiseren", aldus een enthousiaste Messoudi in gesprek met Voetbalkrant. "Ik was altijd al peter van de Soccer Trophy. Dit jaar hebben we er een galamatch bijgedaan tussen mij en Bachar ten voordele van G-Sport."

Veel ex-ploegmaats van Beerschot Wilrijk

Ik hoop dat er heel wat volk op afkomt. Ik heb enkele ex-ploegmaats opgetrommeld. Een beetje ballen onder vrienden voor het goeie doel, dat is altijd leuk." Met onder meer Bram Verbist, Davy de Beule, Vincenzo Verhoeven en Bjorn Ruytinx valt er ook voor Beerschotsupporters heel wat te beleven.

"Het draait niet om winnen, ik hoop vooral dat we heel wat hoogstandjes aan beide kanten gaan zien. Karim blijft wel wat geheimzinnig over zijn selectie. Wij hebben met Sababti één zaalvoetballer in de ploeg, maar het is wel een echte topper."

Scheids is Antwerpman

Wat wel in het nadeel van Messoudi en zijn vrienden kan spelen, is de scheidsrechterskeuze. "Het is Ludo Van Campenhout (de Antwerpse schepen van Sport) en dat is een Antwerpman, hopelijk houdt hij het wat fair", lacht Messoudi.

Wie wil komen kijken, kan alle info vinden via deze link en onderstaand Facebook-evenement. Het toegangsgeld bedraagt drie euro en ook de opbrengst van de drank gaat naar de werking van G-Sport.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties