AA Gent met veel vertrouwen naar Anderlecht: "Wordt één van de makkelijkste wedstrijden"

Ian De Coster
| 8 reacties
AA Gent met veel vertrouwen naar Anderlecht: "Wordt één van de makkelijkste wedstrijden"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De opmars van AA Gent onder Yves Vanderhaeghe blijft voortduren. Gisteren werd er in absolute blessuretijd gewonnen van Charleroi, waardoor de Buffalo's nu met een 16 op 18 naar Anderlecht trekken.

Het vertrouwen is alvast groot bij AA Gent en coach Yves Vanderhaeghe ziet het helemaal zitten tegen Anderlecht. "Het wordt voor mij als coach één van de makkelijkste wedstrijden", vertelt de trainer van de Buffalo's tegenover Het Nieuwsblad.

Confrontatie met Hein Vanhaezebrouck

Bij Anderlecht zit Hein Vanhaezebrouck, die met AA Gent enorme successen heeft geboekt, nu op de bank: "Het zal weinig moeite kosten om mijn spelers te motiveren. Je hebt jongens die veel goede herinneringen hebben aan de samenwerking met Hein. Misschien zullen ze zich willen bewijzen. Ik hoop het van harte", zegt Vanderhaeghe.

De lijn van de laatste weken verder doortrekken

Gent is de laatste weken enorm goed bezig en wil hier tegen paars-wit een vervolg aan breiden. "Het is in elk geval een deugddoende situatie dat we nu drie punten hebben en dat we ze niet meer moeten halen in Anderlecht. Al hebben we heel veel zin om daar te winnen."

"Punten op Anderlecht zouden een bonus zijn. We staan nu vierde, maar niemand eindigt graag op de vierde plaats. Maar laat ons vooral niet beginnen zweven", aldus Vanderhaeghe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties