Ivan Leko is nederlaag tegen Moeskroen nog niet vergeten: "Wij willen revanche voor die slechte herinnering"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 25 reacties
Ivan Leko is nederlaag tegen Moeskroen nog niet vergeten: "Wij willen revanche voor die slechte herinnering"
Foto: © photonews

Dinsdag werkt Club Brugge in Jan Breydel zijn allerlaatste match van het jaar af. Ivan Leko wil dat zijn manschappen tegen Moeskroen nog één keer knallen. Niet alleen om 2017 in stijl af te sluiten, maar ook om revanche te nemen voor die pijnlijke nederlaag in Henegouwen.

Na een knappe 15 op 15 leed blauw-zwart op speeldag zes zijn eerste competitienederlaag. 2-1 werd het op Le Canonnier. Een vermijdbare nederlaag overigens gezien de belangrijke licht gefloten penalty voor Moeskroen (na een duwtje van Limbombe). Aan de overkant kreeg Club dan weer geen strafschop voor een duidelijke overtreding op Dion Cools. Zuur, heel zuur.

Ivan Leko is die match dan ook nog niet vergeten en aast op wraak: "Het is een ploeg met individuele klasse, met vooral twee goeie spitsen en twee à drie spelers die goed tussen de lijnen spelen en bewegen. De slechte herinnering van die eerste nederlaag op Moeskroen zit natuurlijk ook nog in ons hoofd en wij willen absoluut een reactie zien en revanche nemen." Bij dezen is de ploeg van Mircea Rednic dus gewaarschuwd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties