Real Madrid wil topverdediger (die het wel niet te best doet)

Redactie
Real Madrid wil topverdediger (die het wel niet te best doet)
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mignolet - Aubameyang - Gedoz - Bonucci - Trapp - Karius - Younes - Alli

Real Madrid wil topverdediger (die het wel niet te best doet)

Real Madrid zou deze winter met 200 miljoen euro de transfermarkt optrekken om de ploeg te versterken. Vooral de verdediging mag wat opgesmukt worden. Daarvoor zouden ze aan Leonardo Bonucci denken. Die trok afgelopen zomer naar AC Milan, maar kon daar zijn stempel (nog?) niet drukken. Bonucci stond bij Juventus te boek als één van de beste verdedigers ter wereld.

Transfernieuws en Transfergeruchten 24/12

'Kevin Trapp (PSG) wordt concurrent/vervanger van Simon Mignolet bij Liverpool'

Liverpool maakt tegenwoordig veel indruk. Toch in het aanvallende gedeelte, want achterin durft er al eens een steek vallen. Moet Simon Mignolet volgend jaar vrezen voor zijn plaats? (Lees meer)


16-jarige spits van Benfica gegeerd in heel Europa (met Man Utd in pole position)

Ooit al gehoord van Umaro Embalo? Waarschijnlijk niet, maar de kans is groot dat hij zich binnenkort op het hoogste niveau laat zien. Benfica wil de piepjonge aanvaller verkopen voor 13 miljoen euro. Een prikje voor Manchester United, Real Madrid, RB Leipzig, ... Allemaal clubs die al interesse toonden.


Aubameyang vergeet Real, maar kan toch nog in Madrid belanden

Dortmund-spits Aubameyang is elke transferperiode één van de grootste doelwitten, maar weet wat hij wil. "Nee, het is niet meer mijn wens om ooit voor Real Madrid te spelen. Ik denk er niet veel meer aan", zegt hij aan diverse Franse media over de geruchten.

Maar enkele kilometers verderop... "Atlético? Iedereen weet dat ze op zoek zijn naar nieuwe spelers. Ik denk dat Antoine Griezmann wel eens kan gaan vertrekken. Er kan van alles gebeuren."


Vergane glorie: Contract van Franse topspeler verbroken

Lassana Diarra heeft als ex-speler van Chelsea, Arsenal en Real Madrid een grote naam in het Franse voetbal. Hij speelde sinds eerder dit jaar voor Al Jazira in Abu Dhabi, maar daar is nu zijn contract verbroken 'in onderling overleg'. Veel meer info wou speler noch club vrijgeven. Diarra is vanaf nu dus een vrije speler.


Is dit de eerste wintertransfer van Club Brugge: de beste jonge Afrikaan van 2017
Foto: © photonews

Krepin Diatta (18) kan de eerste wintertransfer van Club Brugge worden

Ivan Leko wil tijdens de wintermercato zijn kern in de breedte versterken en de concurrentie aanscherpen. En nu wordt er al één speler in het bijzonder aan blauw-zwart gelinkt. Krepin Diatta, een 18-jarige Senegalees, die heel wat in zijn mars lijkt te hebben. (Lees meer)


Dele Alli moet volgens kenners vertrekken

Dele Alli zit volgens de kenners aan zijn plafond bij Tottenham. De 21-jarige creatieve middenvelder wordt intussen al gelinkt aan ploegen als Barcelona en Real Madrid.


Voormalige topper/flopper van Club Brugge mag alweer weg

Het gaat Felipe Gedoz niet voor de wind sinds zijn vertrek bij Club Brugge in januari. De Braziliaan kende een aantal goeie maanden bij blauw-zwart, maar zakte daarna weg. In januari vertrok hij naar Paranaense in zijn thuisland, maar daar mag hij alweer weg. Zijn manager laat weten dat er contacten zijn met ploegen uit Mexico en de Verenigde Arabische Emiraten.


Napoli wil gaan shoppen bij Ajax

La Gazzetta dello Sport wist deze week te melden dat Napoli interesse heeft in Amin Younes, de Duits-Libanese flankaanvaller van Ajax. Aurelio De Laurentiis, voorzitter van Napoli, stelt dat er voorlopig nog niks zeker is en dat hij Younes zou zien als een investering met potentie.



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties