Reactie Sluipschutter Teddy Chevalier legde Genk in de slotseconden het zwijgen op: "Hier komen winnen is formidable"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Sluipschutter Teddy Chevalier legde Genk in de slotseconden het zwijgen op: "Hier komen winnen is <i>formidable</i>"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Teddy Chevalier beleefde net voor Kerstmis een avond om in te kaderen. De 30-jarige Fransman scoorde zaterdag twee keer in de Luminus Arena en hielp KV Kortrijk aan de drie punten tegen KRC Genk.

In de absolute slotseconden van de wedstrijd maakte Chevalier zijn tweede doelpunt van de avond. "Ik ben geweldig blij met mijn twee goals, maar nog meer met deze drie punten. Winnen op Genk, een zéér goeie ploeg nochtans, is formidable", glunderde de goalgetter.

De samenwerking met spitsbroeder Jérémy Perbet verloopt steeds beter. "In het begin moesten we elkaar nog wat aanvoelen. Het samenspel gaat week na week beter. Jammer dat hij die eerste treffer (owngoal Brabec, red.) niet zelf kon afwerken. Dat had hij wel verdiend na zijn werklust."

Voor Chevalier en Perbet heb je een handleiding nodig

De Kerels beschikken over een enorme weelde voorin. "Je hebt voor Chevalier en Perbet een handleiding nodig, maar dat zijn meestal de goeie spitsen", lacht assistent-coach Wouter Vrancken. "Ook naast dit tweetal hebben we nog heel wat jongens met aanvallende kwaliteiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties