Moeten Rode Duivels met deze bondscoach naar WK? "Laat hem de boel in handen nemen want heb niet het gevoel dat we met Martinez gaan scoren"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 48 reacties
Moeten Rode Duivels met deze bondscoach naar WK? "Laat hem de boel in handen nemen want heb niet het gevoel dat we met Martinez gaan scoren"
Foto: © photonews

Het nieuwe jaar 2018 is in aantocht en dat betekent dat we zo stilaan mogen uitkijken naar het WK voetbal in Rusland. Onze Rode Duivels gaan onder bondscoach Roberto Martínez voor het allerhoogste, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat de 44-jarige Spanjaard ons naar de wereldtitel kan leiden.

Stef Wijnants, beter bekend als VRT-sportjournalist, hield in een speciale kerstuitzending van TVL Sportcafé een opvallend pleidooi voor een trainerswissel bij de nationale ploeg: "Ik denk niet dat Roberto Martínez ons naar de wereldtitel zal leiden. Ik ga hier nu niet beweren dat Michel Preud'homme dat wel gaat doen, maar ik zou er wel voor pleiten om hem aan te stellen."

En dat dus nog voor het WK, toch een straf voorstel: "Laat Preud'homme de boel in handen nemen want ik heb niet het gevoel dat Martínez gaat scoren. Ik denk nu wel niet dat de KBVB gaat ingrijpen, maar als het bij de volgende oefenduels in maart opnieuw niet loopt zoals het moet en iemand als Kevin De Bruyne van zich laat horen dan weet ik het nog zo niet." Met Michel Preud'homme, de huidige bondscoach Roberto Martínez of iemand anders naar het WK? Wat is jouw mening?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties