? Chelsea pakt punt bij Arsenal en dankt indrukwekkende Courtois voor zijn wereldsave

Diederik Geypen
| 3 reacties
?  Chelsea pakt punt bij Arsenal en dankt indrukwekkende Courtois voor zijn wereldsave

Arsenal en Chelsea gaven elkaar woensdagavond partij in de Londense derby. Voor rust eiste Rode Duivel Thibaut Courtois een hoofdrol op. In het tweede bedrijf liet Eden Hazard van zich horen.

De eerste helft leverde tal van kansen op. Sanchez kwam het dichtst bij de openingstreffer, maar een weergaloze Courtois zat er nog met de vingertoppen tuusen. Via de beide doelpalen belandde het leer uiteindelijk in de handen van onze nationale nummer 1. (zie video onderaan)

Penalty Hazard

Na rust moest Courtois zich dan toch omdraaien. Wilshere vloerde met een hard schot de Chelsea-doelman. Lang konden de Gunners niet genieten van de voorsprong. Toen Bellerin Hazard aantikte in de zestien, ging de bal op de stip. Een koud kunstje voor de kapitein van de Rode Duivels.

Chelsea ging op en over zijn Lodense rivaal. Alonso tikte van dichtbij de 1-2 binnen. Toch had de thuisploeg nog een reactie in huis. Bellerin zette finaal de 2-2-eindstand op het bord.