Waarom het nieuwe veld van Anderlecht op zich laat wachten: ook nu weer een geldkwestie

Waarom het nieuwe veld van Anderlecht op zich laat wachten: ook nu weer een geldkwestie

Laten we zeggen dat het veld van Anderlecht er voor de winterstop niet echt goed meer bij lag, dramatisch was het zelfs. Maar intussen is er nog altijd niet met de aanleg van een nieuwe grasmat begonnen, tot frustratie van Hein Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck gaf voor de winterstop aan dat hij zo snel mogelijk een nieuw veld wou, maar daar is nog steeds niet aan begonnen. Een kwestie van geld, weet Het Nieuwsblad. Er zijn immers al nieuwe rollen gras besteld in Nederland, maar eigenlijk zou ook de veldverwarming vernieuwd moeten worden, want daar scheelt ook het één en ander aan.

En zo een nieuw veld leggen zou snel dezelfde problemen kunnen opleveren bij veel regen of vorst. Een kostelijke affaire, waar momenteel - opnieuw door de overname door Marc Coucke - geen geld voor is. En dan is het hopen dat het deze week niet gaat vriezen, want dat zou de zaken nog bemoeilijken. Anderlecht zal waarschijnlijk de rollen beginnen leggen zonder nieuwe veldverwarming, op hoop van zegen dus. 24 januari is de eerste thuismatch...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties