Voetbalkrant en Pelusa! gaan op hun elan verder

Voetbalkrant en Pelusa! gaan op hun elan verder
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend organiseert FC Cools haar derde voetbalquiz en ook in februari zal er elke week een voetbalquiz op de agenda staan. De quiz in Balen van aanstaande vrijdag is helaas volzet, maar graag overlopen wij met jullie de kalender voor februari, die nog heel wat mogelijkheden biedt.

Zo kan u op 2 februari gaan quizzen in Ekeren bij Antwerpen, waar gastheer Philippe Crols, bekend als commentator van Play Sports, menig occasioneel voetbalquizzer een leuke en haalbare quiz zal voorschotelen.

Eén week later is het de beurt aan VK Adegem om ook in Oost-Vlaanderen de voetballiefhebbers te ontvangen.

Op vrijdag 16 februari staan er zelfs 2 quizzen geprogrammeerd. Eentje in het Limburgse Landen en eentje achter de Kazerne, waar supportersclub De kleine Malinwa en hun presentator Luc Verschueren jullie maar wat graag zullen ontvangen om jullie kennis van het voetbal van vroeger en nu te testen.

Afsluiten doen we in februari met maar liefst een handvol quizzen op diezelfde vrijdagavond van Limburg tot Oost-Vlaanderen. Meer details over deze voetbalquizkalender en hoe u kan inschrijven, vindt u in elk geval op de website en facebook pagina van Pelusa!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties