Janssens springt in de bres voor Ndongala: "Aantrekkelijke speler met snelheid en actie"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Janssens springt in de bres voor Ndongala: "Aantrekkelijke speler met snelheid en actie"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Racing Genk hebben ze wel betere tijden meegemaakt. De Limburgers maken een teleurstellend seizoen door en de transfer van Ndongala, vierde keuze bij Standard, viel ook niet in goeie aarde.

Patrick Janssens, die door de Genkse fans dinsdagavond in Kortrijk op de korrel genomen werd, verdedigt de keuzes die Genk in de wintermercato maakte. "We blijven onderzoeken of Paintsil in de volgende transferperiode wel haalbaar is. Bij Diatta wisten we perfect wat de voorwaarden waren om hem binnen te halen, we hebben als club beslist om het niet te doen", aldus Janssens in Het Nieuwsblad.

"De komst van Etebo sprong af door woordbreuk van de voorzitter van Feirense." Dus kwam Ndongala. “Intussen bereikten we wel een akkoord met Dieumerci Ndongala. Twee weken geleden al. Die deal konden we activeren op het moment dat wij dat wilden. Zelfs vlak voor het sluiten van de transfermarkt."

We probeerden hem al eerder binnen te halen

-Patrick Janssens

"Dat betekent niet dat wij niet achter de komst van Ndongala staan. Integendeel. We hebben in zijn Charleroi-periode verschillende pogingen ondernomen om hem binnen te halen. Omdat het een aantrekkelijke speler is met snelheid en een actie, die vaak de achterlijn haalt. Het type dat we zochten dus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties