Clement wil met hulp van Genkse fans naar bekerfinale: "Onvoorwaardelijke steun tot in de allerlaatste seconde"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 5 reacties
Clement wil met hulp van Genkse fans naar bekerfinale: "Onvoorwaardelijke steun tot in de allerlaatste seconde"

Dinsdagavond wordt de eerste finalist in de Beker van België bekend. KV Kortrijk Kortrijk heeft de beste uitgangspositie na de 3-2 in heenmatch, maar Racing Genk geeft zich zeker niet gewonnen. Trainer Philippe Clement rekent op een kolkende Luminus Arena.

"In het voetbal heb je één ding niet in de hand en dat is het resultaat. Maar de drive, de energie, het spelen tot aan de laatste snik, daar kan je wel iets aan doen", blikt Philippe Clement vooruit op de clubwebsite. En daarvoor rekent hij ook op de Genkse fans.

"Het zou fantastisch zijn als we er nog eens een ouderwetse avond van konden maken", zegt Clement. "Ik heb er hier vroeger als speler veel mogen meemaken. Daar hebben we de steun van de supporters ook voor nodig."

We hebben de fans die er samen een hel kunnen van maken voor Kortrijk

Philippe Clement

"Veel van de fans hebben al een bekerfinale meegemaakt. Zij weten wat dat betekent. Ik hoop dat we hun onvoorwaardelijke steun krijgen tot in de allerlaatste seconde. Want dan kan er veel gebeuren. We hebben de fans die er samen een hel kunnen van maken voor Kortrijk. Het wordt een dubbeltje op zijn kant en dan heb je de energie vanuit de tribunes ook zeker nodig", verzekert de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties