Devroe ontkent, terwijl naast hem Orlans... "Anderlecht heeft met hem misschien wel de beste transfer gedaan"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 0 reacties

Luc Devroe ontkent dat hij zeker naar Anderlecht trekt, Patrick Orlans nam al afscheid

Devroe ontkent, terwijl naast hem Orlans... "Anderlecht heeft met hem misschien wel de beste transfer gedaan"
Foto: © photonews

Dat Luc Devroe naar Anderlecht gaat, lijdt bij ons geen twijfel meer. De sportief manager gaat er Herman Van Holsbeeck opvolgen. Zelf probeert hij de boot nog af te houden, maar blijkbaar is niet iedereen op dezelfde manier gebrieft.

Er verscheen al dat op het personeelsonderhoud met Marc Coucke die gezegd zou hebben dat Devroe met hem mee gaat naar Anderlecht. "Dan heeft het personeel meer gehoord dan ik, of niet goed geluisterd", aldus Devroe. "Ik heb nog geen enkel onderhoud gehad met Anderlecht."

"Ik weet sinds gisteren dat ik bij KVO mag blijven. De rest zal ik horen als de huidige voorzitter terugkeert uit vakantie. Of ik er bang ben van geworden na vandaag? Ik ben niet zo snel bang. En dat er veel werk is? Dat laat ik over aan de mensen van Anderlecht."

Goeie vriend

Bizar genoeg stond algemeen directeur Patrick Orlans naast hem een andere verklaring af te leggen. "Luc is een fantastische man, een goeie vriend. En waarschijnlijk gaan we afscheid van hem nemen, maar dat is het verleden. Ik zei hem al dat ik volgend seizoen wel veel hoger wil staan met Oostende. Misschien heeft Anderlecht met hem wel de beste transfer gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties