Wordt Olivier Deschacht het kind van de rekening in zaak Coucke?

Wordt Olivier Deschacht het kind van de rekening in zaak Coucke?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht is nog niet versleten, maar wat er met hem zal gebeuren na deze zomer is een goed bewaard geheim. Mogelijk wordt hij het kind van de rekening.

Bij RSC Anderlcht is er momenteel nog steeds veel onduidelijkheid. Marc Coucke komt, Luc Devroe in zijn spoor mee en mogelijk blijft ook Herman Van Holsbeeck.

En dus is de vraag: wat met iemand als Olivier Deschacht? Zowel de verdediger zelf als Van Holsbeeck hadden al aangegeven te willen praten over een contractverlenging, maar dat is tot op heden niet gebeurd.

Milic

Het contract van Olli - al sinds 2001 in het Astridpark - loopt af op 30 juni, dit seizoen bleek hij toch opnieuw belangrijk voor paars-wit en sprokkelde hij toch alweer 1800 speelminuten over alle competities heen.

Deze winter was echter ene Antonio Milic bijna op post in Anderlecht en iedereen lijkt zeker te zijn dat hij aanstaande zomer alsnog zal volgen in het spoor van Coucke. En dan ziet Het Laatste Nieuws het alvast mogelijk dat het voor Deschacht slecht kan uitdraaien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties