Romelu Lukaku geeft criticasters lik op stuk: "Je zou toch wat meer respect verwachten" en "Ik lig niet wakker van de kritiek"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 10 reacties
Romelu Lukaku geeft criticasters lik op stuk: "Je zou toch wat meer respect verwachten" en "Ik lig niet wakker van de kritiek"
Foto: © photonews

Een goal en een assist tegen Chelsea, dat ze nu nog eens zeggen dat Romelu Lukaku alleen maar scoort tegen de 'kleintjes'. De 24-jarige spits van Manchester United heeft gisteren stevig geantwoord met de voeten en deed nadien ook nog eens met de mond.

"Ik ben nog altijd maar 24 en dus zal het nog even duren voor ik mijn top bereik. Wat niet wegneemt dat ik al sinds mijn zestiende prof ben en dus al eventjes in dit wereldje vertoef", klinkt het op de officiële website van Manchester United


Respect
 

"De mensen verwachten dat ik er elk jaar 20 maak en dat doe ik nu al tien jaar op rij. Ik denk dus wel dat ik mag zeggen dat ik mijzelf al enigszins bewezen heb. Je zou bijgevolg toch wat meer respect verwachten. Ik lig trouwens niet wakker van de kritiek. Het enige wat telt, is op het veld tonen wat ik in mijn mars heb", klinkt het zelfbewust. 

'Big Rom' is ook gelukkig op Old Trafford, hij heeft zich zijn keuze nog niet beklaagd: "Ik speel bij de grootste club ter wereld en dat is altijd mijn grote droom geweest. Daarnaast wil ik natuurlijk ook prijzen pakken. Ik heb de keuze voor United gemaakt met het hoofd én het hart, het was ook de goeie keuze. Ik voel mij hier in mijn sas."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties