?Genk incasseert negen miljoen voor ex-sterspeler, maar die laat (nog maar eens) zien waarom blauw-wit daar wel eens dik spijt van zou kunnen hebben

Clint Vens
| 15 reacties
?Genk incasseert negen miljoen voor ex-sterspeler, maar die laat (nog maar eens) zien waarom blauw-wit daar wel eens dik spijt van zou kunnen hebben
Foto: © Photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Sergej Milinkovic-Savic werd door Genk in 2015 verkocht aan Lazio Roma voor negen miljoen euro. De Genkenaars onderhandelden ook een doorverkooppercentage van 50 procent. Lazio heeft die echter afgekocht voor nog eens negen miljoen. De Limburgers zouden daar wel eens dik spijt van kunnen krijgen.

De 22-jarige Serviër blijft namelijk zijn marktwaarde steeds verder opdrijven. Zondagmiddag liet hij tijdens de partij tegen Sassuolo nog maar eens zijn klasse zien. Hij was de auteur van 2 doelpunten in de 0-3 overwinning tegen de Italiaanse laagvlieger. Vooral zijn eerste goal was een absolute beauty. Met een loepzuivere krulbal liet hij de thuisdoelman geen kans.

90 miljoen euro

De ex-Genkie is dan ook hot op de transfermarkt. Volgens The Daily Mirror ligt Manchester United momenteel in poleposition. 'The Red Devils' van José Mourinho zouden 90 miljoen euro willen ophoesten voor de diensten van de sterspeler van 'le Aquile'. Wat betekent dat Genk door de afkoop van die doorverkoopclausule ettelijke miljoenen euro's misloopt. De Limburgers zullen zich toch eens achter de oren krabben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties