Slecht nieuws voor Beerschot Wilrijk: "Wellicht haal ik de wedstrijd tegen Cercle niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Slecht nieuws voor Beerschot Wilrijk: "Wellicht haal ik de wedstrijd tegen Cercle niet"
Foto: © photonews

Het was het seizoen van de bevestiging voor Alexander Maes. Ook op 1B-niveau bewees hij dat zijn vista het verschil kan maken, daarbovenop kwam dan nog zijn enorme polyvalentie. Maar dat lijkt men te moeten missen voor alvast de eerste finalewedstrijd tegen Cercle.

"Het kan nog altijd beter", opent Alexander Maes met een understatement in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik heb heel wat last aan mijn onderrug en train nog steeds apart met de kinesisten. Het is bang afwachten voor dit weekend, maar ik denk niet dat ik het haal."

Hij kampt immers met een vervelende hernia. "Tijdens de wedstrijd tegen Leuven kreeg in een kniestoot links en een duw rechts. Ik zat in de sandwich."

Wees gerust, áls ik fit ben, zal ik geen ritme missen

-Alexander Maes

"Als ik probeer te voetballen, krijg het moeilijk bij het draaien en keren. Ik kan mijn rug niet in balans houden." De timing is alvast enorm slecht. "Zeker omdat ook Richard Mbombo dit weekend uitviel. Het zit ons niet mee wat blessures betreft."

Ook de tweede finalewedstrijd is een vraagteken, maar als hij fit is, zal hij er ook echt klaar voor zijn. "Ik heb alles gespeeld dit seizoen, wees gerust, ik zal geen ritme missen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties