Philippe Clement niet van plan om cadeautje uit te delen aan zijn ex-ploeg Club Brugge: "We gaan ons smijten"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 14 reacties
Philippe Clement niet van plan om cadeautje uit te delen aan zijn ex-ploeg Club Brugge: "We gaan ons smijten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Philippe Clement en Ivan Leko mogen dan wel vrienden zijn, eerstgenoemde is niet van plan om zijn ex-ploegmaat zomaar drie punten te schenken in de titelstrijd. De trainer van Genk wil na die verloren bekerfinale nog vol voor een Europees ticket gaan en dan zijn drie punten in Jan Breydel welkom.

"Het zal voor ons superbelangrijk zijn om stabiel te blijven in het hoofd. Alles is nog mogelijk en we zullen tot het einde van de rit altijd van match tot match moeten kijken en er het maximum uithalen", klonk het op de persbabbel van Clement. 

"We gaan ons smijten, net zoals we dat sinds eind december vorig jaar gedaan hebben. Club zal een furieuze start willen nemen en ze zullen heel gretig zijn om hun voorsprong vast te houden. Wij zullen het op onze manier moeten aanpakken."

Is die verloren bekerfinale intussen al helemaal verteerd? "Het was beter geweest als we kort na de bekerfinale een wedstrijd hadden gehad. Nu hebben we misschien te veel tijd gehad om te treuren, maar de switch is gemaakt. Nu gaat het volledig om play-off 1. Dat is een totaal andere wereld, zeker dit seizoen. Alles ligt op een zakdoek en de play-offs zijn een emotionele rollercoaster. We zitten in een situatie dat we punten moeten inhalen om een Europees ticket te pakken", zegt Clement. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties