Reactie Uitblinker bij Gent: "Ik ben vier keer in de zestien geweest en er vielen twee goals op die momenten, niet slecht hé"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 10 reacties
Uitblinker bij Gent: "Ik ben vier keer in de zestien geweest en er vielen twee goals op die momenten, niet slecht hé"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Birger Verstraete speelde een dijk van een wedstrijd op het veld van Anderlecht. De middenvelder ging de strijd aan, maar zorgde ook voor heel wat aanvallende impulsen. Niet toevallig was hij bij de twee goals betrokken.

Verstraete glunderde. "Dit doet inderdaad meer deugd dan een normale zege. Ook omdat het tegen je ex-coach is, maar ook omdat het in de eerste match van de play-offs is. En dan nog buitenshuis. En er valt niks op af te dingen. We hebben dit meer dan verdiend, Anderlecht kon niks klaarmaken tegen ons."

Het typeert het vertrouwen dat tegenwoordig in heel de Gentse kern leeft. Na zo'n start van het seizoen had niemand dat nog verwacht. "'t Is zot hé? We staan tweede! Wie dat een paar maanden geleden gezegd had... Maar we hebben nog niks in handen, we moeten met de voetjes op de grond blijven."

Aanvallen

Verstraete zelf heeft alle zorgen van zich afgespeeld. Hij is onder Vanderhaeghe onmisbaar geworden. "Als ik met Andy (Esiti) speel dan gaat het altijd goed, we hebben een goeie wisselwerking. Ik probeer ook aanvallend iets bij te dragen en dat lukt wel. Ik ben drie-vier keer in de zestien geraakt en we hebben daarbij twee keer gescoord. Geen slechte dag voor mij zou ik zeggen", lachte hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties