Clubicoon KV Mechelen strijdvaardig: "We gaan de stap naar de subtop zetten"

Clubicoon KV Mechelen strijdvaardig: "We gaan de stap naar de subtop zetten"
Foto: © Photonews

De eretribune van het AFAS-stadion, waar zoveel herinneringen aan vasthangen, gaat onherroepelijk tegen de grond om plaats te maken voor een nieuwe, moderne tribune. Fi Vanhoof heeft de meest memorabele momenten meegemaakt, maar schuift de nostalgie opzij.

Vanhoof zag ook dat KV Mechelen een nieuwe infrastructuur nodig heeft. "Het was nodig. Je moet meegaan met de tijd. In de tijd van de Europacup speelden we thuis voor 8.000 tot 9.000 man. Nu zijn dat er gemiddeld 14.000 geworden. Die mensen moeten ook comfort hebben", klinkt het in GvA.

Spijtig genoeg gaat het gepaard met de degradatie. "Natuurlijk had ik liever gehad dat we de tribune in eerste klasse hadden kunnen inhuldigen. Maar vallen en opstaan hoort nu eenmaal bij de sport. Ik ben overtuigd dat als we volgend seizoen goed starten en meteen bovenin meedraaien dat de supporters dan blijven komen."

"We waren als club zo goed als klaar om de volgende stap te zetten. Uiteindelijk is het een stap terug geworden, maar ik ben er zeker van dat we op termijn de stap naar de subtop zullen zetten. De club heeft een tikje gekregen, maar we zullen ook dit te boven komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties