? OFFICIEEL: Andres Iniesta brengt zichzelf en hele perszaal aan het huilen met beslissing over zijn toekomst

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 24 reacties
? OFFICIEEL: Andres Iniesta brengt zichzelf en hele perszaal aan het huilen met beslissing over zijn toekomst

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals beloofd heeft Andres Iniesta een beslissing genomen over zijn toekomst. Barcelona kondigde via de officiële kanalen een persconferentie aan op het oefencentrum Ciutat Esportiva Joan Gamper om 13u30 voor de bekendmaking.

UPDATE: Andres Iniesta (33) nam op de persconferentie afscheid van Barcelona na 22 jaar trouwe dienst. Na dit seizoen verlaat hij de club. 

Over een leven na Barça wou hij nog niet te veel kwijt. "Ik wil nooit van mijn leven tegen Barcelona spelen, dus het zal sowieso geen Europese club zijn", zei hij. Daarmee lijkt de kans wel erg groot dat hij volgend seizoen naar China trekt. 

Opvallend: er vloeiden heel wat tranen in de volgepakte perszaal. Het begon bij de geëmotioneerde Iniesta zelf, daarna volgden zijn familie en ploegmaats in de zaal. De legendarische middenvelder zal bijzonder hard gemist worden in Camp Nou.

Wat we eerder meldden: 

Na de winst van de Copa del Rey liet Iniesta weten dat hij zijn beslissing binnen de week zou bekendmaken en zo geschiedde. Tussen 13u30 en 14u zullen we het weten.

De 33-jarige legende van de Blaugrana heeft een contract voor het leven en kan in principe zijn carrière daar tot het einde uitdoen. De laatste weken en maanden is hij wel nadrukkelijk in verband gebracht met Chinese clubs, wat trouwens ook bevestigd werd door voorzitter Bartomeu, dus dat is evengoed een optie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties