Roberto Martínez vertrekt vandaag op razend drukke missie, speciaal voor twee Rode Duivels

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 5 reacties
Roberto Martínez vertrekt vandaag op razend drukke missie, speciaal voor twee Rode Duivels

Man on a mission, onze bondscoach Roberto Martínez want hij stapt vandaag in Brussel op het vliegtuig richting China. Geen snoepreisje, wel een werkbezoek. Zo zal hij meetings hebben met Axel Witsel en Yannick Carrasco.

Het wordt een drukke reis voor de Spaanse bondscoach, wiens programma werd samengesteld door technisch directeur van de KBVB, Chris Van Puyvelde. Het is trouwens nog maar de eerste keer dat Roberto Martínez naar het Aziatische land trekt sinds er (een) landgen(o)ot(en) aan de slag zijn in de fameuze Super League. 

Axel Witsel komt zaterdag in actie met zijn club Tianjin Quanjian tegen Hebei. Amper 24 uur later komt ook Yannick Carrasco in actie, allemaal onder het toeziend oog van de attente bondscoach. De flankspeler gaat met Dalian Yifang op bezoek bij Shanghai Shenhua.

Gesprekken 

Na beide wedstrijden volgt er telkens een onderhoud met de Belgische spelers én met de coaches van de twee Chinese clubs die een Belg in de rangen hebben. In één ruk zullen ook de physical coaches de revue passeren. Na een razend druk weekend keert de 44-jarige Martínez dan maandag terug naar ons land. 

Vervolgens ligt er alweer belangrijk werk op de plank, met name het finaliseren van het definitieve programma van de directe aanloop naar het voor deze gouden generatie o zo belangrijke WK in Rusland. Volgens Het Laatste Nieuws zou  Roberto Martínez de voorbereiding willen starten op dinsdag 22 mei.  
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties